12 oct.

„Elita mondială vrea să creeze o subspecie de oameni-servitori și să distrugă Moldova”

LEAD: Elita mondială creează o nouă subspecie umană – omul de serviciu – prin înrobirea tehnologică a populației. Americanii şi discipolii lui Soros distrug moralitatea, familia, autoritățile, şcolile, spitalele şi… Republica Moldova.

ȘTIRI:

NOI.MD Cine va ajuta elita mondială să creeze o nouă subspecie de oameni?

7 octombrie 2020:  „ Trăim astăzi în condiții de pre-război hibrid rece, urmărind cum elita mondială se ocupă cu crearea unei noi subspecii de homo sapiens – „omul de serviciu”, pentru înrobirea tehnologică ulterioară a oamenilor.

Această elită mondială, în special Statele Unite, promovează prin intermediul susținătorilor săi (în Moldova acestea sunt partidele pro-occidentale) în întreaga lume absolutizarea libertății identității pentru distrugerea suveranității altor state, încearcă să spargă sistemul principiilor morale de bază și să planteze alternative de norme morale general umane, pentru a avea în loc de o societate organizată civilizată, protejată de stat, un ansamblu de indivizi izolați sau turme ușor de condus.

Această opinie a fost exprimată de celebrul fizician sovietic și rus, președintele Institutului Kurceatov, Mihail Kovalciuk, vorbind în cadrul „mesei rotunde” sub denumirea „Apărare psihologică. Lupta pentru istorie-lupta pentru viitor”, care a avut loc la Ministerul Apărării al Federației Ruse, în cadrul Forumului militar-tehnologic internațional […] Absolutizarea libertății individului este un ciocan cu care se distruge suveranitatea statului. Iar statul este singurul instrument, instituția care poate asigura drepturile acestor personalități și libertatea.

Și acum, ca urmare a distrugerii statului suveran, are loc înlocuirea societății civilizate organizate, a oamenilor protejați de stat, cu indivizi sau turme ușor de condus.

În paralel, există o reducere a fertilității prin introducerea în conștiința de masă a reprezentărilor care neagă continuarea naturală a vieții – genul LGBT, familia fără copii și așa mai departe.

De fapt, baza tehnologică de creare a oamenilor de serviciu și asigurarea activității lor de viață sînt tehnologiile convergente.

…Lucrurile demult s-au schimbat și aceasta este o privire în urmă. Iar noi trebuie să fim în față și să stabilim ordinea de zi, dacă vrem să rămînem o țară mare, așa cum am fost întotdeauna”, a conchis cunoscutul fizician sovietic și rus.”

NOI.MD: Scopul „discipolilor” lui Soros este distrugerea Moldovei ca stat

8 octombrie 2020: „Susținătorii lui George Soros în Moldova, care primesc finanțare de la acest miliardar american, globaliștii strălucitori care deservesc oligarhia transnațională, urmăresc distrugerea Moldovei ca stat.

Pentru a face acest lucru, pentru a slăbi la maximum acest stat, ei supun atacului toate domeniile, începînd de la educație, medicină, cultură, știință, pînă la economie, apărare și securitate, precum și rup sistemul principiilor morale de bază și implementează norme alternative general umane de moralitate, absolutizează libertatea de identitate și distrug autoritățile, pentru ca în loc de o societate organizată civilizată, de oameni protejați de stat, să aibă o adunătură de indivizi izolați sau o turmă ușor condus.

Această părere a fost exprimată de către experți, oferind o evaluarea ultimelor evenimente din țară, menționînd că forțele politice din Moldova susținute de George Soros în ultimii ani au închis 113 școli, au „optimizat” 10.000 de profesori, au închis zeci de spitale, efectuează atacuri asupra bisericilor, participă la procesiunile comunității LGBT etc. Acest comportament se încadrează în eforturile elitei mondiale conduse de SUA de a crea oameni ascultători, de a schimba comportamentul omului, de a crea o nouă subspecie de homo sapiens – „omul de serviciu” pentru înrobirea tehnologică ulterioară a oamenilor. În acest caz, după cum a menționat cunoscutul fizician sovietic și rus, președintele institutului Kurceatov, Mihail Kovalciuk, Statele Unite ale Americii au început deja să se pregătească pentru punerea în aplicare a planurilor sale imediat după Al Doilea Război Mondial. Doi frați Dulles – unul director al CIA, iar al doilea – secretar de stat, cu suportul financiar complet al lui Rockefeller, au creat World Health Organization – Organizația Mondială a Sănătății, dar nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a ține sub control starea de sănătate a lumii, influențarea prin vaccinare și așa mai departe […] De fapt, baza tehnologică de creare a oamenilor de serviciu și asigurarea activității sunt tehnologiile convergente”, a subliniat celebrul fizician sovietic și rus. După cum au menționat anterior experții din Moldova, susținătorii lui Soros, globaliști înfocați, care sînt servitorii oligarhiei transnaționale, consider statalitatea moldovenească doar o întîmplare nefericită, de aceea ei sunt gata să voteze pentru lichidarea țării prin unirea ei cu România, de aceea ei promovează integrare europeană, care este, de asemenea, o renunțare la suveranitate doar într-o formă mai moale. Beneficiind de finanțare din partea miliardarului american, ei promovează în țară multe idei și proiecte care dăunează securității naționale și intereselor statului, servesc donatorilor externi și sînt gata pentru asigurarea guvernării externe a țării, merg împotriva țării, a poporului, a credinței, tradițiilor etc.”

SURSE:Noi.md
AFILIERE POLITICĂ:PSRM
DATA APARIŢIEI:7, 8 octombrie 2020
PUBLIC ŢINTĂ:Euroscepticii, antiamericanii, antioccidentalii, nostalgicii după URSS, persoanele religioase, electoratul PSRM, adepții diferitelor teorii ale conspirației.  
AMPLIFICARE:Ambele articole apar în rusă şi română
CUI SERVEŞTE:Kremlinului, actorilor (politici și nu numai) care promovează apropierea de Federaţia Rusă şi se poziţionează împotriva integrării în UE și a valorilor democrațiilor liberale.  
NARAŢIUNE CHEIE:Elita mondială vrea să creeze un nou tip de om pe care să și-l aservească; planul include și distrugerea Republicii Moldova

NARAȚIUNI:

1. Elita mondială, cu Soros ca vârf de lance, caută să își aservească lumea prin intermediul unei noi sub-specii de oameni, controlați prin tehnologie și Internet.

2. Libertățile individuale sunt folosite pentru a distruge suveranitatea statului.

3. Oligarhia mondială reprezentată de Soros caută să obțină controlul lumii prin lovituri de stat mascate în „revoluții colorate”.

4. Conspirația elitelor include și distrugerea fibrei morale a națiunilor prin impunerea unei „agende” LGBT și distrugerea familiei tradiționale.

5. OMS a fost creată din banii lui Rockefeller, pentru a controla natalitatea mondială; indirect se face aluzie și la teoriile conspirației legate de pandemia Covid-19.

6 (indirect) Rusia rămâne o țară mare, așa cum am fost întotdeauna și este cea care rezistă conspirației.

7. Susținătorii lui George Soros urmăresc distrugerea Moldovei ca stat, prin unirea cu România.

CONTEXT: Dorința lui Vladimir Putin de a-și consolida puterea a dus la un asalt informațional care vizează, pe de-o parte, modelele de guvernare alternative (democrațiile liberale) și, pe de altă parte, actorii interni care propun astfel de modele în Federația Rusă. Se pun în antiteză familia tradițională cu o falsă conspirație LGBT, interesul superior al națiunii, al Mamei Rusia, cu drepturile și libertățile individuale, se demonizează societatea civilă și pentru că este mai convenabil un adversar ușor de identificat, se echivalează societatea civilă cu ONG-uri care obțin finanțare de la organizațiile lui George Soros (care convine ca țintă și pentru că este evreu, ceea ce poate activa un anti-semitism latent, cu o tradiție care se duce atât în Rusia țaristă cât și în Uniunea Sovietică – vezi conspirația medicilor evrei inventată de Stalin, însă acesta e doar un exemplu).

Republica Moldova se află în spațiul informațional direct al Federației Ruse. Majoritatea populației vorbește limba rusă, totodată, canalele oficiale din Rusia nu au dispărut niciodată din spațiul informațional al Republicii Moldova, nici după declararea independenței față de URSS. Dimpotrivă, odată cu liberalizarea pieței, s-a mărit și numărul de televiziuni rusești care sunt retransmise pe teritoriul Republicii Moldova, astfel încât tipul de mesaj dominant la Moscova apare și la Chișinău.

Formațiunile și politicienii care se poziționează în zona pro-rusă preiau, în mod tradițional, și discursul Moscovei, iar adversarii sunt, în mare, aceiași: societatea civilă vândută unui Occident rapace și cu planuri de dominație, imperialismul și fascismul (reprezentate, desigur, de România) etc. Astfel de mesaje se intensifică în campaniile electorale.

În plus, teorii ale conspirației (subjugarea prin 5G, Covidul ca farsă) au fost promovate inclusiv la nivelul Mitropoliei Moldovei, aflate în subordinea Patriarhiei de la Moscova, astfel încât narațiunile tipice conspirației capătă și o anumită legitimitate religioasă.

OBIECTIV: Asocierea partidelor pro-occidentale ideii unui pericol extern menit să distrugă fibra societății, mobilizarea electoratului eurosceptic, religios, anti-occidental, sovieto-nostalgic, pro-rus.

DE CE SUNT FALSE NARAȚIUNILE: Astfel de teorii ale conspirației intră în categoria celor potrivit cărora lumea ar fi condusă de reptilieni, Pământul ar fi plat sau aselenizarea nu ar fi avut loc vreodată. De la lipsa unor dovezi care să le susțină, la lipsa de logică sau imposibilitatea practică de a menține secretul – prea multe persoane care știu – argumentele care le demontează sunt multiple.

CUI ÎI SERVESC NARAȚIUNILE: Actorilor politici care promovează apropierea de Federaţia Rusă şi se poziţionează împotriva structurilor occidentale, UE, NATO.

Mariana Vasilache